blckcheck: Wil Amsterdam niet samenwerken met moorddadige regimes?

  Open with LBRY

Rutger Groot Wassink (GroenLinks) is wethouder Sociale Zaken, Diversiteit en Democratisering in Amsterdam. Hij wil dat zijn stad uiterlijk in 2040 – maar liever sneller – van het gas af is, omdat hij niet wil dat Amsterdam samenwerkt met moorddadige regimes. Is het echt zo dat Amsterdam niet wil samenwerken met moorddadige regimes, of geldt dit alleen voor Rusland?

De redactie dook erin en kwam tot een opmerkelijke conclusie. De gemeente Amsterdam blijkt namelijk niet altijd even consequent te zijn in het streven geen zaken te doen met moorddadig regimes.

Bekijk de volledige uitzending van blckbx today van woensdag 9 maart via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-03-09

Bekijk meer blckchecks via: www.blckbx.tv/blckcheck

--

Over stichting blckbx:
Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?
Twitter - https://twitter.com/blckbxnews
Telegram - https://t.me/blckbxtv
Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews
Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv
Linkedin - https://www.linkedin.com/company/blck...
...
https://www.youtube.com/watch?v=AZpcJWWEjfo