blckcheck: Kunnen overheden neerslag manipuleren?

  Open with LBRY

Al sinds jaar en dag wordt er driftig gediscussieerd over de witte sporen die vliegtuigen achterlaten in de lucht. De meest achterdochtige dissident spreekt van chemtrails, waarmee overheden niet alleen het weer, maar ook flora, fauna en zelfs de gezondheid van mensen manipuleren. “Het is gewoon gecondenseerde waterdamp,” zegt men aan de andere kant van het spectrum; een ‘complottheorie’ en nothing to see here.

Maar hoe zit het nu? Om niet te verdwalen in het konijnenhol der chemtrails laten we de meest vergaande theorieën – over depopulatie en het vergiftigen van de planeet – buiten beschouwing. We beperken ons tot de vraag of overheden neerslag kunnen manipuleren. Kunnen en doen overheden dit? We doken erin.

Bekijk de volledige uitzending van blckbx today van woensdag 20 april via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-04-20

Bekijk meer blckchecks via: https://www.blckbx.tv/blckcheck

-

Over stichting blckbx:
Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?
Twitter - https://twitter.com/blckbxnews
Telegram - https://t.me/blckbxtv
Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews
Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv
Linkedin - https://www.linkedin.com/company/blck...
...
https://www.youtube.com/watch?v=J9Wfe_O3Opw