blckcheck: Kan het kabinet voor 2030 de dakloosheid oplossen?

  Open with LBRY

Het kabinet heeft aangekondigd om voor het einde van het jaar een concreet plan te presenteren dat de dakloosheid in Nederland moet oplossen. Alle daklozen moeten voor het jaar 2030 beschikken over een woning.

Dat is ambitieus plan, vooral gezien de huidige omstandigheden. Het bouwen van huizen wordt bemoeilijkt door de zogenaamde stikstofcrisis. Ondertussen wordt de vraag naar woningen steeds groter, onder meer door de toestroom van Oekraïense vluchtelingen. Is het een haalbare kaart om binnen acht jaar iedereen in Nederland een dak boven het hoofd te bieden? Wij zochten het voor je uit.

Kijk ook naar blckbx today van woensdag 8 juni 2022, waarin zowel de woningnood als de stikstofcrisis werd besproken:

https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-06-08

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar - en met steeds meer - de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

----
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter - https://twitter.com/blckbxnews

Telegram - https://t.me/blckbxtv

Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin - https://www.linkedin.com/company/blckbx-tv/
...
https://www.youtube.com/watch?v=flg4Uuerd64