blckcheck: Kan het CTB in de herfst weer ingevoerd worden?

  Open with LBRY

Nu het zomer is, heeft Nederland al een aantal maanden niet meer te maken gehad met coronamaatregelen. Maar wat staat ons te wachten als het straks weer herfst is?

In januari gaf zorgminister Ernst Kuipers aan dat hij het coronatoegangsbewijs (CTB) graag achter de hand zou willen houden ‘om zoveel mogelijk sectoren open te houden’. Maar op 17 mei verwierp de Eerste Kamer de verlenging van de Tijdelijke wet maatregelen COVID-19, die de juridische basis vormde voor het CTB. Kan het CTB na de zomer tóch weer ingevoerd worden? Wij zochten het voor je uit.

Kijk ook naar blckbx today van woensdag 15 juni 2022, waarin het corona-najaarsplan van minister Kuipers onder de loep werd genomen:
https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-06-15

Wil je meer blckchecks zien? Ga dan naar:
https://www.blckbx.tv/tag/blckcheck

----

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, whatever...als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Over Stichting blckbx

Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar - en met steeds meer - de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

----
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter - https://twitter.com/blckbxnews

Telegram - https://t.me/blckbxtv

Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin - https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
...
https://www.youtube.com/watch?v=uhwhVrfwKUM