blckcheck: Hebben boeren reden om Johan Remkes te wantrouwen?

  Open with LBRY

Bekijk alle blckchecks van blckbx hier: https://www.blckbx.tv/blckcheck

Sinds de presentatie van het stikstofkaartje is de kloof tussen boeren en politiek groter dan ooit. Het kabinet schoof VVD-prominent Johan Remkes naar voren als bemiddelaar, maar daar hebben niet alle betrokkenen vertrouwen in.

Ondanks dat premier Mark Rutte wél een grenzeloos vertrouwen heeft in een goede afloop, zijn verschillende grote boerenorganisaties überhaupt niet van plan om het gesprek aan te gaan met Remkes. Maar waarom eigenlijk niet? Is er voor boeren reden om hem te wantrouwen? Wij zochten het uit.

Kijk ook naar blckbx today van woensdag 13 juli 2022, waarin de nieuwe rol van Remkes en de overwegingen van het kabinet om voor hem te kiezen, tegen het licht worden gehouden door redacteur David Boerstra, TV-coryfee Viola Holt en huisarts Felix van der Wissel.

https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-07-13

---

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar - en met steeds meer - de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

----
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter - https://twitter.com/blckbxnews

Telegram - https://t.me/blckbxtv

Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin - https://www.linkedin.com/company/blckbx-news/
...
https://www.youtube.com/watch?v=oyDqYczOXJ0