blckbx today: Zelensky wil toch praten over neutraliteit, "Don't say gay"-protesten en meer...

  Open with LBRY

Bekijk de volledige uitzending van blckbx today ook via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-03-28

Maandag 28 maart 2022
In de uitzending van vanavond onder andere:
- Een reportage over de grote klimaatstaking die afgelopen vrijdag in Brussel plaatsvond
- President Zelensky is nu toch bereid te praten over een neutrale status van zijn land en zal daarmee niet toetreden tot de NAVO. Waarom is dit nu wel een optie voor de Oekraïense president?
- Verder duiken we in de zogenaamde "Don't Say Gay Bill", een wetgeving in Florida die scholen verbiedt om met kinderen te praten over genderoriëntatie. In Nederland is onlangs ook een genderoriëntatie lespakket door het COC ontwikkeld voor kinderen vanaf 6 jaar.
- Aan de desk staan publicist Sietske Bergsma, onderzoeksjournalist Daan de Wit en blckbx-redacteur David Boerstra
- Presentatie: Flavio Pasquino

Relevante links
- COC ontwikkelt lespakket seksuele- en genderidentiteit voor allerjongsten: https://www.blckbx.tv/binnenland/coc-ontwikkelt-lespakket-seksuele-en-genderidentiteit-voor-allerjongsten
- Corbett Report over Putin: https://www.corbettreport.com/putin/
- Blog van Sietske Bergsma: https://thefireonline.com/
- Website van Daan de Wit: https://www.daan-dewit.nl/

Iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE om 19:00 uur
Het nieuws belicht vanuit het oogpunt dat je van blckbx gewend bent, diepgravend en kritisch. Dat is wat je van blckbx today kan verwachten. Onder aanvoering van Flavio Pasquino verzorgt het team van redacteuren, de webredactie, video editors, de regie en de techniek drie keer in de week dit unieke live actualiteitenprogramma. Hierbij zal geen enkel onderwerp geschuwd worden en streven wij ernaar om de nodige balans aan te brengen in het brede medialandschap.

blckbx today is iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE te zien op blckbx.tv om 19:00 uur. Heb je de uitzending gemist of wil je op een later moment blckbx today terugkijken? blckbx today is na afloop altijd terug te kijken via blckbx.tv.

Over stichting blckbx
Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikw
...
https://www.youtube.com/watch?v=RNc-UT9oPyA