blckbx today SPECIAL #100: Economie

  Open with LBRY

Bekijk daarom de volledige speciale uitzending van blckbx today #100 maandag 14 november 2022 via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-11-14

Waardeer je deze uitzending? Like deze uitzending, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Maandag 14 november 2022
Vanavond een zeer speciale uitzending, want het is 100ste editie van blckbx today; volledig in het teken van 100% onafhankelijkheid! In deze speciale uitzending blikken we terug op de eerdere edities van blckbx today en de overwegingen die we hierin hebben gemaakt wat betreft censuur, propaganda en de macht van big tech. Dit doen we aan de hand van vier grote dossiers:
- Stikstof en de boeren
- Economie
- Oekraïne - Rusland conflict
- Corona

Het coronadossier bespreken we met maar liefst vijftien (!) medici en dat doen we, los van de blckbx today desk, in de blckbx-redactieruimte. Daarnaast schakelen we tijdens de uitzending over naar verslaggever Erwin Taams. Hij trekt vanavond het land in en spreekt met verschillende blckbx-kijkers. Tot slot doen we vanavond ook kijkersvragen die via Telegram gesteld kunnen worden. Redactrice Jasmijn gaat vanavond door jullie vragen heen en selecteert de vragen voor de uitzending. Wil je dat we jouw kijkersvraag zien? Volg ons op Telegram en stel daar je vraag: https://t.me/blckbxtv.

- Desk: Econome Jelena Postuma, redacteur David Boerstra en onderzoeksjournalist Daan de Wit
- Medische desk: Immunoloog prof. dr. Theo Schetters, medisch ethicus dr. Wendy Mittemeijer-Ooteman, huisartsen Felix van der Wissel, Jan Vingerhoets, Frank Roodenburg, Clement Jan Verheecke, Maarten Klatte, Berber Pieksma, John van der Woude, Annie Wagenaar en Anna Hulshoff, chirurg Lidewij Hoorntje, arts ouderengeneeskunde Maaike Barents, bedrijfsarts Alexander van Walraven en apotheker Arjen Ypma
- Presentatie: Sanae Orchi en Flavio Pasquino

Relevante achtergrondinformatie
Voor alle relevante achtergrondinformatie en bronnen m.b.t. de uitzending, zie https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-11-14 (na afloop van de uitzending)
Meer weten over Daan de Wit? Ga naar https://www.andermens.nl/

Iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE om 19:00 uur.
Het nieuws belicht vanuit het oogpunt dat je van blckbx gewend bent, diepgravend en kritisch. Dat is wat je van blckbx today kan verwachten. Onder aanvoering van Flavio Pasquino verzorgt het team van redacteuren, de webredactie, video editors, de regie en de techniek drie keer in de week dit unieke live actualiteitenprogramma. Hierbij zal geen enkel onderwerp geschuwd worden en streven wij ernaar om de nodige balans aan te brengen in het brede medialandschap.

blckbx today is iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE te zien op blckbx.tv om 19:00 uur. Heb je de uitzending gemist of wil je op een later moment blckbx today terugkijken? blckbx today is na afloop altijd terug te kijken via blckbx.tv.

Over stichting blckbx:
Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren
...
https://www.youtube.com/watch?v=dQeQKCD0Ajk