blckbx today: Rutte waarschuwt voor lastenverzwaring, Finland en Zweden mogelijk in de NAVO? en meer

  Open with LBRY

Bekijk de volledige uitzending van blckbx today ook via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-04-15

Vrijdag 15 april 2022:
In de uitzending van vanavond onder andere:
- Finland en Zweden willen mogelijk toetreden tot de NAVO. Wat zijn de geopolitieke gevolgen hiervan?
- Verder waarschuwde premier Mark Rutte voor onvermijdelijke lastenverzwaringen. Hiermee lijkt een financiële malaise op komst.
- Elon Musk schiet met Starlink grote hoeveelheden satellieten de ruimte in. Een digitaal wereldwijd 'control grid' lijkt daarmee onontkoombaar.
- Flavio Pasquino praat ons bij over 'Watch the Water'; de documentaire die momenteel viraal gaat, maar - niet door blckbx getoond gaat worden.
- Uitgelichte artikelen van de Andere Krant
- Aan de desk staan onderzoeksjournalist Daan de Wit, programmamaker Flavio Pasquino en onderzoeksjournalist Elze van Hamelen.
- Presentatie: Sanae Orchi

Voor relevante achtergrondinformatie en bronnen m.b.t. de uitzending, zie https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-04-15 (na afloop van de uitzending)

Website De Andere Krant: https://deanderekrant.nl/
Over Daan de Wit: https://www.andermens.nl/

Iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE om 19:00 uur.
Het nieuws belicht vanuit het oogpunt dat je van blckbx gewend bent, diepgravend en kritisch. Dat is wat je van blckbx today kan verwachten. Onder aanvoering van Flavio Pasquino verzorgt het team van redacteuren, de webredactie, video editors, de regie en de techniek drie keer in de week dit unieke live actualiteitenprogramma. Hierbij zal geen enkel onderwerp geschuwd worden en streven wij ernaar om de nodige balans aan te brengen in het brede medialandschap.

blckbx today is iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE te zien op blckbx.tv om 19:00 uur. Heb je de uitzending gemist of wil je op een later moment blckbx today terugkijken? blckbx today is na afloop altijd terug te kijken via blckbx.tv.

Over stichting blckbx:
Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de me
...
https://www.youtube.com/watch?v=_LY7SoxFTfo