blckbx today: Menstruatieproblemen na prik? | Oorlogseconomie Europa | Gedrag burger beïnvloed

  Open with LBRY

LET OP: deze YouTube-stream wordt eerder beëindigd zodat we volledig censuurvrij de uitzending kunnen verzorgen. In deze uitzending wordt namelijk gesproken over vermeende hormonale problemen als bijwerking na vaccinatie. Om te voorkomen dat deze uitzending verwijderd wordt, hebben we voor deze route gekozen.

Bekijk daarom de volledige uitzending van blckbx today #134 vrijdag 3 februari 2023 via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-02-03

Waardeer je deze uitzending? Like deze uitzending, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Vrijdag 3 februari 2023
- Met de spraakmakende verborgen camera-beelden van vorige week in het achterhoofd, heeft Project Veritas gisteravond nieuwe beelden gepubliceerd met uitspraken van de vermeende Pfizer-directeur. Deze keer staan fragmenten centraal waarin er openlijk wordt gesproken over mogelijke hormonale stoornissen bij vrouwen na vaccinatie. Medisch ethicus dr. Wendy Mittemeijer-Ooteman staat bij ons aan de desk en praat ons bij over de uitspraken.

- Topoverleg vandaag in Oekraïne. Voorzitter van de Europese Commissie Ursula von der Leyen heeft de oprichting van een tribunaal bevestigd voor Russische oorlogsmisdaden, waarbij ze haar steun heeft uitgesproken aan Oekraïne. Blckbx-redacteur David Boerstra duidt de geopolitieke ontwikkelingen waarbij inmiddels openlijk wordt gesproken over de aansturing op een oorlogseconomie.

- Met zogenaamde 'Behavioural Insights Teams' stuurt de Nederlandse overheid op grote schaal het gedrag van burgers aan, blijkt uit vrijgegeven WOO-documenten. Deze gedragsteams hielden zich bijvoorbeeld bezig hoe burgers zich moesten verhouden tot de coronamaatregelen. De Andere Krant schreef erover en journalist Maurice van Ulden staat bij ons aan de desk en neemt ons mee in de bevindingen.

Desk: journalist Maurice van Ulden, medisch ethicus dr. Wendy Mittemeijer-Ooteman en redacteur David Boerstra
Presentatie: Sanae Orchi

Relevante achtergrondinformatie
Voor alle relevante achtergrondinformatie en bronnen m.b.t. de uitzending, zie https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-02-03 (na afloop van de uitzending)

Waardeer je deze uitzending? Like deze uitzending, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE om 19:00 uur.
Het nieuws belicht vanuit het oogpunt dat je van blckbx gewend bent, diepgravend en kritisch. Dat is wat je van blckbx today kan verwachten. Onder aanvoering van Flavio Pasquino verzorgt het team van redacteuren, de webredactie, video editors, de regie en de techniek drie keer in de week dit unieke live actualiteitenprogramma. Hierbij zal geen enkel onderwerp geschuwd worden en streven wij ernaar om de nodige balans aan te brengen in het brede medialandschap.

blckbx today is iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE te zien op blckbx.tv om 19:00 uur. Heb je de uitzending gemist of wil je op een later moment blckbx today terugkijken? blckbx today is na afloop altijd terug te kijken via blckbx.tv.

Over stichting blckbx:
Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

----
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter - https://twitter.com/blckbxnews

Telegram - https://t.me/blckbxtv

Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin - https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/

#ProjectVeritas #Pfizer #oekraïne #rusland #BIT #Gedragsbeïnvloeding #Overheid
...
https://www.youtube.com/watch?v=qBm1GK_TG5Q