blckbx today: Hugo de Jonge en de mondkapjesdeal, Nederland en het Europese leger en meer...

  Open with LBRY

Bekijk de volledige uitzending van blckbx today ook via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-03-23

Woensdag 23 maart 2022
In de uitzending van vanavond onder andere:
- De betrokkenheid van Hugo de Jonge bij de mondkapjesdeal van Sywert van Lienden
- De Nederlandse deelname aan "Strategic Compass", een militair project vanuit de EU en de NAVO, terwijl vorige week nog een motie werd aangenomen dat Nederland niet deel zou nemen in de oprichting van een Europees leger
- De energietransitie lijkt versneld uitgevoerd te worden. Wat voor gevolgen heeft dat voor ons?
- Verder praten we met Jakobien Huisman over een nieuwe reeks van de docuserie "Tegenwind"
- Naast Jakobien Huisman staan onderzoeksjournalist Daan de Wit en blckbx-redacteuren David Boerstra en Bas Reijnierse aan de desk
- Presentatie: Sanae Orchi

Relevante links:
- Eerdere Tegenwind-afleveringen: https://www.blckbx.tv/tag/tegenwind
- Steun Tegenwind: https://www.tegenwind.tv/doneer
- Daan de Wit: https://www.daan-dewit.nl

Iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE om 19:00 uur
Het nieuws belicht vanuit het oogpunt dat je van blckbx gewend bent, diepgravend en kritisch. Dat is wat je van blckbx today kan verwachten. Onder aanvoering van Flavio Pasquino verzorgt het team van redacteuren, de webredactie, video editors, de regie en de techniek drie keer in de week dit unieke live actualiteitenprogramma. Hierbij zal geen enkel onderwerp geschuwd worden en streven wij ernaar om de nodige balans aan te brengen in het brede medialandschap.

blckbx today is iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE te zien op blckbx.tv om 19:00 uur. Heb je de uitzending gemist of wil je op een later moment blckbx today terugkijken? blckbx today is na afloop altijd terug te kijken via blckbx.tv.

Over stichting blckbx
Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

----
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter - https://twitter.com/blckbx
...
https://www.youtube.com/watch?v=YYWd-MRiOag