blckbx today: hausse aan faillissementen, links politiek ontheemden kritisch op coronabeleid en meer

  Open with LBRY

Bekijk de volledige uitzending van blckbx today ook via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-04-11

Maandag 11 april 2022:
In de uitzending van vanavond onder andere:
- Het aantal faillissementen is in maart 2022 voor de tweede maand op rij gestegen. Ongeveer 13.000 bedrijven zijn zelf met hun activiteiten gestopt, een stijging van 8% vergeleken met maart vorig jaar blijkt uit een recent verschenen KVK rapport.
- Afgelopen vrijdag vond de derde Postpandemiedialoog plaats. Dit is een initiatief van De Vierde Golf: een collectief van links politiek ontheemden die zich zorgen maken over het coronabeleid. Onze verslaggever was ter plaatse.
- Gisteren vertelde de Oekraïense president Zelensky bij het Amerikaanse programma "60 minutes" dat hij De Krim, nooit zou erkennen als Russisch grondgebied en daarmee lijkt er voorlopig geen einde te komen aan de oorlog.
- Aan de desk staan onderzoeksjournalist Daan de Wit, verslaggever Erwin Taams en retaildeskundige Hans van Tellingen.
- Presentatie: Sanae Orchi

Voor relevante achtergrondinformatie en bronnen m.b.t. de uitzending, zie https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-04-11 (na afloop van de uitzending)

Over Daan de Wit: https://www.andermens.nl/

Iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE om 19:00 uur.
Het nieuws belicht vanuit het oogpunt dat je van blckbx gewend bent, diepgravend en kritisch. Dat is wat je van blckbx today kan verwachten. Onder aanvoering van Flavio Pasquino verzorgt het team van redacteuren, de webredactie, video editors, de regie en de techniek drie keer in de week dit unieke live actualiteitenprogramma. Hierbij zal geen enkel onderwerp geschuwd worden en streven wij ernaar om de nodige balans aan te brengen in het brede medialandschap.

blckbx today is iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE te zien op blckbx.tv om 19:00 uur. Heb je de uitzending gemist of wil je op een later moment blckbx today terugkijken? blckbx today is na afloop altijd terug te kijken via blckbx.tv.

Over stichting blckbx:
Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergro
...
https://www.youtube.com/watch?v=gEiRGJMhSKI