blckbx today: Europese energiezekerheid onder druk, Macron pakt door met Digital ID en meer...

  Open with LBRY

Bekijk de volledige uitzending van blckbx today via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-04-29

---
Blijf ons steunen, zodat we met elkaar nóg meer impact kunnen maken
Help mee de onderste steen boven te krijgen:➡️ https://www.blckbx.tv/doneren
---

Vrijdag 29 april 2022
In de uitzending van vanavond onder andere:
- Rusland heeft aangekondigd de betaling van hun gas in roebels te willen ontvangen. Niet elk land kan of wil hieraan voldoen. Wat zijn de gevolgen?
- Het conflict tussen Rusland en Oekraïne duurt nu twee maanden. Welk effect hebben de sancties tegen Rusland nu daadwerkelijk?
- Vlak na zijn herverkiezing pakt Emmanuel Macron door met de introductie van het digitaal ID in Frankrijk. Een volgende stap in de digitale transitie lijkt hiermee gezet te zijn.
- Een nieuwe WOB-gate update
- Uitgelichte artikelen van De Andere Krant (http://www.deanderekrant.nl/)
- Aan de desk staan redacteur David Boerstra, onderzoeksjournalist Elze van Hamelen en hoogleraar Strategisch Leiderschap Bob de Wit
- Presentatie: Sanae Orchi

Voor relevante achtergrondinformatie en bronnen m.b.t. de uitzending, zie https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-04-29 (na afloop van de uitzending)

Meer weten over De Andere Krant? Ga naar http://www.deanderekrant.nl/

Iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE om 19:00 uur.
Het nieuws belicht vanuit het oogpunt dat je van blckbx gewend bent, diepgravend en kritisch. Dat is wat je van blckbx today kan verwachten. Onder aanvoering van Flavio Pasquino verzorgt het team van redacteuren, de webredactie, video editors, de regie en de techniek drie keer in de week dit unieke live actualiteitenprogramma. Hierbij zal geen enkel onderwerp geschuwd worden en streven wij ernaar om de nodige balans aan te brengen in het brede medialandschap.

blckbx today is iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE te zien op blckbx.tv om 19:00 uur. Heb je de uitzending gemist of wil je op een later moment blckbx today terugkijken? blckbx today is na afloop altijd terug te kijken via blckbx.tv.

Over stichting blckbx:
Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankel
...
https://www.youtube.com/watch?v=eeq9mt5f6WM