blckbx today: 2000 Mules, nieuwe docu Marijn Poels, comeback covid-maatregelen in de herfst? en meer

  Open with LBRY

Bekijk de volledige uitzending van blckbx today van maandag 9 mei 2022 via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-05-09

---
Blijf ons steunen, zodat we met elkaar nóg meer impact kunnen maken
Help mee de onderste steen boven te krijgen:➡️ https://www.blckbx.tv/doneren
---

Maandag 9 mei 2022
In de uitzending van vanavond onder andere:
- De veelbesproken docu "2000 Mules" is dit weekend online in première gegaan. De docu van Dinesh D'Souza laat zien hoe de Amerikaanse verkiezingen in 2020 zouden zijn beïnvloed ten faveure van Joe Biden.
- Morgen gaat een andere documentaire in première: Pandamned van documentairemaker Marijn Poels. Hij is daarom vandaag te gast bij blckbx today en vertelt ons meer over zijn nieuwste docu.
- Ook praten we je bij over de mondiale ontwikkelingen m.b.t. corona richting het najaar. Zeker nu het Europese Parlement heeft ingestemd met een verlenging van het Digital Covid Certificate.
- Aan de desk staan onderzoeksjournalist Daan de Wit, redacteur David Boerstra en documentairemaker Marijn Poels.
- Presentatie: Sanae Orchi

Relevante achtergrondinformatie
Voor alle relevante achtergrondinformatie en bronnen m.b.t. de uitzending, zie https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-05-09 (na afloop van de uitzending):
- Documentaire Marijn Poels Pandamned: https://www.marijnpoels.com/pandamned-dutch
- Documentaire Dinesh D'Souza 2000 Mules : https://2000mules.com/
- Website Daan de Wit: https://www.andermens.nl/

Iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE om 19:00 uur.
Het nieuws belicht vanuit het oogpunt dat je van blckbx gewend bent, diepgravend en kritisch. Dat is wat je van blckbx today kan verwachten. Onder aanvoering van Flavio Pasquino verzorgt het team van redacteuren, de webredactie, video editors, de regie en de techniek drie keer in de week dit unieke live actualiteitenprogramma. Hierbij zal geen enkel onderwerp geschuwd worden en streven wij ernaar om de nodige balans aan te brengen in het brede medialandschap.

blckbx today is iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE te zien op blckbx.tv om 19:00 uur. Heb je de uitzending gemist of wil je op een later moment blckbx today terugkijken? blckbx today is na afloop altijd terug te kijken via blckbx.tv.

Over stichting blckbx:
Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je deze uitzending waa
...
https://www.youtube.com/watch?v=hX06F5Ypx7g