blckbx today: Wordt Fauci vervolgd? | Groene propaganda verpakt als nieuws | Dubieus medicatiebeleid

  Open with LBRY

LET OP: deze YouTube-stream wordt eerder beëindigd zodat we volledig censuurvrij de uitzending kunnen verzorgen. In deze uitzending zal namelijk over medicatie gesproken worden die mogelijk tegen de richtlijnen van YouTube ingaat. Om te voorkomen dat deze uitzending verwijderd wordt, hebben we voor deze route gekozen. Bekijk daarom de volledige uitzending van blckbx today #123 maandag 9 januari 2023 via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-01-09

Waardeer je deze uitzending? Like deze uitzending, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Maandag 9 januari 2023
- Het nieuwste hoofdstuk in de 'Twitter Files' is in aantocht: de 'Fauci Files'. Volgens Elon Musk zouden deze documenten genoeg informatie bevatten om Anthony Fauci te vervolgen voor zijn handelen tijdens de coronacrisis. Journalist Marcel van Silfhout volgt de Amerikaanse immunoloog al sinds zijn betrokkenheid bij de bestrijding van het HIV-virus in de jaren '80.

- 'Tienduizenden kinderen kampen mogelijk met ernstige gezondheidsklachten door koken op gas.' Zo koppen opvallend gelijktijdig en eensgezind verschillende reguliere media. Hoe komt dit 'nieuws' tot stand? Romy Quint duidt vanuit haar expertise als gedragsdeskundige dit narratief, waarvan de nieuwsverslaggeving volgens haar op zijn minst opvallend genoemd kan worden.

- Om zorgkosten te besparen wordt vitamine D sinds dit jaar niet langer vergoed, terwijl vitamine D voor meerdere risicogroepen essentieel is. Tegelijkertijd rijzen kosten voor kankermedicatie de pan uit, terwijl deze medicatie veel bijwerkingen kunnen geven en in 60% van de gevallen geen levensverlenging biedt, aldus oncoloog Gabe Sonke. Medisch ethicus dr. Wendy Mittemijer stelt vanavond de keuzes in de gezondheidszorg aan de kaak.

Desk: medisch ethicus dr. Wendy Mittemeijer-Ooteman, gedragsdeskundige Romy Quint en onderzoeksjournalist Marcel van Silfhout
Presentatie: Anne Willemsen

Relevante achtergrondinformatie
Voor alle relevante achtergrondinformatie en bronnen m.b.t. de uitzending, zie https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-01-09 (na afloop van de uitzending)

Waardeer je deze uitzending? Like deze uitzending, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE om 19:00 uur.
Het nieuws belicht vanuit het oogpunt dat je van blckbx gewend bent, diepgravend en kritisch. Dat is wat je van blckbx today kan verwachten. Onder aanvoering van Flavio Pasquino verzorgt het team van redacteuren, de webredactie, video editors, de regie en de techniek drie keer in de week dit unieke live actualiteitenprogramma. Hierbij zal geen enkel onderwerp geschuwd worden en streven wij ernaar om de nodige balans aan te brengen in het brede medialandschap.

blckbx today is iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE te zien op blckbx.tv om 19:00 uur. Heb je de uitzending gemist of wil je op een later moment blckbx today terugkijken? blckbx today is na afloop altijd terug te kijken via blckbx.tv.

Over stichting blckbx:
Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

----
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter - https://twitter.com/blckbxnews

Telegram - https://t.me/blckbxtv

Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin - https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/

#fauci #twitterfiles #FauciFiles #Propaganda #Zorg #Medicatie #gas