"Australia has gone Mad!" says former police officer about governmental sex guidelines...

  Open with LBRY

“Australia has gone Mad!” zegt voormalig politie agent over seks advies van de overheid…

Bekijk de uitzending via: https://www.blckbx.tv/videos/australia-has-gone-mad

Australië zit sinds kort weer in een strenge Lockdown en dat suggereert een epidemiologische ernst die gek genoeg ver te zoeken is. Sterker nog…het Kangaroo eiland ging op slot n.a.v. een hand vol besmettingen en slechts 1 dode! Een zero-tolerance policy die maar moeilijk te bevatten valt omdat in Australië - met ruim 25 miljoen inwoners - over 2020 en 2021 slechts 922 doden vielen die aan Covid-19 worden toegeschreven.

Evelyn Rae

De Australische correspondente Evelyn Rae doet regelmatig verslag van de disproportionele maatregelen in haar land op Sky News Australia en was bereid om ook Blckbx te voorzien van een goede rapportage over het wel en wee in haar land. Zo sprak programmamaker Flavio Pasquino met haar over de 300 militairen die de politie ondersteunen in het handhaven van de Lockdown regels, de vaccinatiestrategie, de polarisatie, het wantrouwen in de mainstream media en de ridicule overheidsadviezen rondom seks voor stelletjes.

Evelyn Rae is ook zeer actief op Twitter (https://twitter.com/_evelynrae) en haar account is zeker de moeite om te volgen.

Seks met een mondkapje

Op de overheidswebsite worden Australiërs letterlijk opgeroepen om te masturberen en geen gemeenschap meer te hebben. En als stellen dan masturberen dan graag met een mondkapje en uiteraard op 1,5 meter. Liefst doe je dit dan via Skype of Zoom. Nee dit is geen grap en is allemaal te vinden via deze link: https://playsafe.health.nsw.gov.au/2020/11/05/is-mutual-masturbation-the-safest-sex-during-covid-19

Cardronpool

Dit is de link (https://caldronpool.com/nsw-government-says-avoid-sex-during-covid-instead-masturbate-in-front-of-your-partner-while-social-distancing-wear-a-mask) naar het platform van Evelyn Rae waaraan ze refereerde waarop het artikel over de - door de overheid geadviseerde seks guidelines - goed zijn toegelicht door haar.

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter - https://twitter.com/blckbxnews

Telegram - https://t.me/blckbxtv

Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, whatever...als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren
...
https://www.youtube.com/watch?v=lcQNjNs80Po