Aankondiging blckbx today #100: "100% onafhankelijkheid" | Ben jij erbij?

  Open with LBRY

Wil je blckbx today #100 LIVE bijwonen of dat blckbx op bezoek komt? Meld je aan via: https://www.blckbx.tv/100

Maandag 14 november a.s. maken we alweer de 100ste aflevering van blckbx today en daarom doen we iets bijzonders. We blikken terug op de eerdere edities van blckbx today, maar de uitzending staat vooral in het teken van "100% onafhankelijkheid".

100% onafhankelijkheid
Onafhankelijk zijn we, dankzij jullie financiële steun, maar bovenal omdat we dat ook willen! Geen inmenging van buitenaf, geen sponsoren, geen geldschieters die wensen hebben, maar pure en zuivere redactionele afwegingen. Maandag 14 november blikken we terug op de onderwerpen, keuzes, overwegingen en dilemma's waar we mee te maken hebben.

Ook gaan we praten over propaganda, censuur en de macht van big tech, die onderwerpen over gezondheid steevast medisch misleidende informatie noemt en belangrijke video's verwijdert of minder zichtbaar maakt. Dat doen we onder meer met immunoloog prof. dr. Theo Schetters, een groep huisartsen, apothekers en medisch ethici. Verwacht een volle tafel waaraan álles gezegd mag worden.

Hoe we de censuurpolitie gaan ontlopen, blijft nog een verrassing; het wordt sowieso een spraakmakende uitzending waar jij bij kan zijn!

Wil je blckbx today #100 LIVE bijwonen of dat blckbx op bezoek komt? Meld je aan via: https://www.blckbx.tv/100

Waardeer je deze video('s)? Like deze video, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar - en met steeds meer - de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

----
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter - https://twitter.com/blckbxnews

Telegram - https://t.me/blckbxtv

Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin - https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
...
https://www.youtube.com/watch?v=07odzMEAK4s