20 jaar later. Eerbetoon aan Pim. Vrijdag 6 mei vanaf 09:30, de hele dag live bij blckbx.tv...

  Open with LBRY

Vrijdag 6 mei is het precies 20 jaar geleden dat Pim Fortuyn is vermoord. Een moment om bij stil te staan en dat gaan wij dus doen bij blckbx.

Vanaf 17:30 zijn we live met een uitgebreide special vanuit onze studio met publiek. We doen het weer ouderwets boven in ruimte waar we eerder ook nabeschouwingen deden van de persconferenties en eren de man die velen zo ontzettend missen.

Livestreams

Vanaf vrijdagochtend 09:30 uur kun je al live meekijken via onze website (en ons YT kanaal) naar het dagprogramma van Stichting Beeld van Pim en Stichting Vrienden van Pim Fortuyn.
Onze verslaggever zal erbij zijn bij het voormalig huis van Pim, bij zijn voormalige graf in Driehuis en de plek des onheils, het mediapark in Hilversum. Je kunt het dus de hele dag blijven volgen via onze website maar red je dat niet. Schakel dan in om 17:30 op https://www.blckbx.tv waar we een mooie samenvatting zullen presenteren van wat er eerder op de dag gebeurde, tijdens onze live show met boeiende gasten, unieke video fragmenten en waarin we ook live beeld en interviews gaan tonen van het eerbetoon in Rotterdam bij het standbeeld van Pim waar om 18:00 uur 's avonds twee minuten stilte wordt gehouden.

Ook jij kan aanwezig zijn in onze studio om de show live bij te wonen. Kijk snel op onze site of klik de link onder in deze video en meldt je aan via https://www.blckbx.tv/pim

Vrijdag 6 mei 2022 een memorabele dag waarbij we van 's ochtends vroeg tot 's avond laat live aanwezig zullen zijn om Pim te eren en jouw te bedienen.

Via deze link vindt je het dagprogramma dat we zullen volgen: http://www.herdenkpimfortuyn.nl

Help BLCKBX:

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, whatever...als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Over Stichting blckbx

Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar - en met steeds meer - de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://b
...
https://www.youtube.com/watch?v=Gm_qT5oFEqo