18 Complotten komen tot leven, met socioloog Dr. Jaron Harambam!

  Open with LBRY

18 Complotten komen tot leven, met socioloog Dr. Jaron Harambam!

Jaron Harambam (1983) promoveerde op het onderwerp “complotdenken” en is een voorvechter geworden voor de dialoog met complotdenkers. Nu rijst meteen de vraag, ‘wat is een complot?’ en ‘wie is dan een complotdenker?’ en daar zakt het thema meteen weg in het moeras. De definitie van - het door de CIA in het leven geroepen - fenomeen, is heden ten dagen een groot mysterie en zit meer in het domein van “wantrouwen in de overheid’, aldus programmamaker Flavio Pasquino. die de socioloog met Israëlische roots interviewde via beeldbellen. Eerder deze zomer maakten beide heren een interessante video over het fenomeen complotdenken die via onderstaande link is te bekijken:

https://youtu.be/vUTH1yhmX0A

Harambam heeft niet stil gezeten en werkte de afgelopen maanden aan een artistiek boek ‘The truth is out there’, dat met prachtige foto’s, gelaagde verhalen en knap design menigeen zal aanspreken, zelfs als je van mening bent dat iedereen die wantrouwen in de overheid heeft, een alu-hoedje is. 18 personages en 18 complotten (what ever the definition may be) zijn opgetekend en gestyleerd door co-auteurs fotograaf Marije Kuiper en grafisch ontwerper Roel Vaessen.

Het boek wordt zonder winstoogmerk gemaakt en wordt gefinancierd middels crowdfunding en daarover gaat de video dan ook ten dele. Het beoogde budget is bijna bij elkaar en dan kan het in productie om in maart 2021 in de handel te verschijnen. Ook jij kunt dus zo’n boek bemachtigen en het project ondersteunen door te doneren.

Meer over het project en de makers vindt je op onderstaande link:

https://www.voordekunst.nl/projecten/10778-the-truth-is-out-there

BLCKBX.TV

Jij kunt BLCKBX ook helpen met een donatie maar vooral door deze video te delen op social media en/of via whatt's app, telegram, signal, messenger, what ever...als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via www.blckbx.tv/doneren Voor meer info kijk op www.blckbx.tv
...
https://www.youtube.com/watch?v=KgBVr_WyeEk