”Zelfmoord, doodsoorzaak nr 1 bij jeugd”. Psychiater Bram Bakker in gesprek met auteur “Levenslast”.

  Open with LBRY

Bekijk hier de hele uitzending: https://www.blckbx.tv/videos/levenslast

”Zelfmoord, doodsoorzaak nr 1 bij jeugd”. Psychiater Bram Bakker in gesprek met de auteur van “Levenslast”...

De ene gast is dubbel gevaccineerd, de andere gast gaat dat niet doen. De ene gast is psychiater, de andere gast studeert toegepaste psychologie. De ene gast maakt zich grote zorgen over de psychische gezondheid van jongeren, de andere gast was ooit zelf suïcidaal. We hebben het over respectivelijk psychiater Bram Bakker en auteur van het boek "levenslast", comedian en filosoof Tommy Zwartjes. Laatstgenoemde kampte met de donkere kant van het leven en wil daar graag over praten bij programmamaker Flavio Pasquino waarbij hij boek “levenslust”, maar ook zijn persoonlijk verhaal uitvoerig toelicht. Zwartjes maakt zich grote zorgen over de toenemende psychische nood, depressie en zelfdodingen onder jongeren.

Bakker

En die zorg deelt ook psychiater Bram Bakker die in een recente column de noodklok luidde dat suïcide of zelfdoding inmiddels de belangrijkste doodsoorzaak is onder jongeren. Bakker - die vrij recent is gestopt als praktiserend psychiater liet zich begin dit jaar vaccineren. “Ik wilde mijn patiënten niet met de vraag opzadelen of ze zich bij mij veilig konden voelen. Maar als ik had geweten dat ik er 3 weken zo ziek van zou zijn geworden, dan weet ik het nog niet”, vertelde Bakker ons onder andere.

Wil je op de hoogte blijven van BLCKBX nieuws?

Twitter        - https://twitter.com/blckbxnews

Telegram   - https://t.me/blckbxtv

Facebook   - https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram  - https://www.instagram.com/blckbx.tv

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, whatever...als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren aan BLCKBX kan via https://blckbx.tv/doneren
...
https://www.youtube.com/watch?v=geH3CNr-xrs