”Dit is het cruciale moment!” blijkt uit confronterende Britse documentaire...

  Open with LBRY

”Dit is het cruciale moment!” blijkt uit confronterende Britse documentaire...

“De pepernoten liggen op tafel, Sinterklaas staat voor de deur en we gaan dat natuurlijk vieren met onze kinderen. Kado's, alle aandacht en liefde voor onze kleintjes want hen mag niets te kort komen, toch? Maar is vrijheid niet het grootste kado wat we hen kunnen geven? Dat ze gewoon mens mogen zijn, zonder te moeten bewijzen dat ze gezond zijn, dat ze niet uitgesloten worden van de voetbalclub, de winkel of school omdat ze niet gevaccineerd zijn, moet ik doorgaan?” opent programmamaker Flavio Pasquino de promo op Youtube t.b.v. de Britse Docu “This Pivotal Moment”, een absolute “must watch” als je meer inzicht wilt krijgen in, waar we staan en een video zoekt die anderen de ogen kan openen.

Waar gaat de docu over?

“De voorgestelde wereldwijde uitrol van Vaccinpaspoorten heeft niets te maken met uw gezondheid. Vaccinpaspoorten zijn een Trojaans paard dat wordt gebruikt om een volledig nieuw type gecontroleerde en bewaakte samenleving te creëren waarin de vrijheid die we vandaag genieten een verre herinnering zal zijn”, stelt de voice over aan het begin van de docu.

Dit Cruciale Moment

Het project 'This Pivotal Moment', doet dit plan zorgvuldig uit de doeken. Elke dag zijn er mensen die op zoek gaan naar antwoorden op vragen over de irrationele beslissingen die wereldwijd worden genomen. Het is belangrijk onze bevindingen met deze mensen te blijven delen en, zo goed als wij kunnen, hun te helpen tijdens de aanvaarding van deze angstaanjagende waarheid.

Deel deze video met iedereen die aan vraagt, 'wat er dan wél aan de hand is'.

Ondertiteling is nu beschikbaar in het Braziliaans Portugees, Nederlands, Fins, Duits, Grieks, Hebreeuws, Hongaars, Italiaans, Portugees en Spaans.

Wil je op de hoogte blijven van BCKBX nieuws?

Twitter        - https://twitter.com/blckbxnews

Telegram   - https://t.me/blckbxtv

Facebook   - https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram  - https://www.instagram.com/blckbx.tv

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, whatever...als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren aan BLCKBX kan via https://blckbx.tv/doneren

video suggesties voor jou:
...
https://www.youtube.com/watch?v=1AWe0IZkTTk