“Zorg dat Marcske niks overkomt. We hebben hem nodig in het gerecht!”

  Open with LBRY

Bekijk hele uitzending: https://www.blckbx.tv/videos/zorg-dat-marcske-niks-overkomt-we-hebben-hem-nodig-in-het-gerecht

“Zorg dat Marcske niks overkomt. We hebben hem nodig in het gerecht!”

Griepcommissaris van België, Marc van Ranst diende onlangs een klacht in bij de orde der artsen omdat plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs haat en geweld zou zaaien met een omstreden uitspraak op twitter. “Hoe sneller het slecht voor hem afloopt, hoe beter voor de wereld”, schreef de bekende Belg die daarmee iets heel anders bedoelde dan ermee begrepen werd. In september 2020 moest Van Ranst zelf voor de rechter verschijnen vanwege roekeloze uitspraken op Twitter. Hoeyberghs kwam maar wat graag verhaal doen in de BLCKBX studio en reed in een streep vanuit Maaseik (B) naar Noord Holland. “Ik begrijp dat mijn uitspraak verkeerd begrepen kan worden maar wil dat hier graag uit de wereld helpen. “Zorg dat Marcske niks overkomt want we hebben hem nodig in het gerecht”, sprak de flamboyante cosmetisch arts gevolgd door nog een aantal gevleugelde Vlaamse uitspraken die programmamaker Flavio Pasquino aan het lachen kregen.

Diverse zaken komen in het gesprek aan bod zoals de klacht van Van Ranst, de uitspraak van het Brusselse rechtbank waarbij de Belgische staat binnen 30 dagen alle corona-maatregelen moet afschaffen, het gebrek aan empathie van Van Ranst na het overlijden van de Antwerpse jongen (21) die tijdens een vluchtactie voor de politie bij een lockdownparty uit een raam viel en daarna dodelijk verongelukte maar ook de berekenende uitspraak van Marc van Ranst tijdens een ESWI Pandemie Marketing Training (zie integrale video hier), waarbij Van Ranst uitlegde diverse begrafenissen te hebben bezocht tijdens de Mexicaanse griep (2019), om vanuit strategisch oogpunt te tonen dat hij meeleefde met de nabestaanden. Stuk voor stuk onderwerpen die een uitzending op zich hadden kunnen vormen maar nu in een sneltreinvaart de revue passeren.

Kort geleden maakte BLCKBX al een reportage over de bewuste ESWI video van Marc van Ranst onder de titel “Framing a Pandemic” waarbij Dick van den Berg de video fragment voor fragment analyseert.

https://www.blckbx.tv/videos/ab-osterhaus-gaf-een-cursus-pandemie-marketing-met-marc-van-ranst

BLCKBX PROMO SQUAD

Nu Youtube ons niet meer welgevallig is, zoeken we extra distributiekracht. Wil jij de video zelf uploaden op jouw kanaal, dan waarderen we dat. Hier is de downloadlink:

https://www.dropbox.com/sh/769kd381mjseq2h/AACnaBfF6PfeN3Hk1NxJ1iFVa?dl=0

BLCKBX start een onafhankelijk Nieuwskanaal!

Wij willen dit gaan doen met een professioneel team, in een ruimere studio en op een eigen platform waar censuur geen grip krijgt.

Wil jij dat wij slagen in onze missie? Steun dan dit project zodat we zo spoedig mogelijk v
...
https://www.youtube.com/watch?v=wK2EzGWzVsk