“Update from Israel”, Ilana Rachel over de booster die wel werkt...

  Open with LBRY

Bekijk de hele uitzending hier: https://www.blckbx.tv/videos/israel-update

“Update from Israel”, Ilana Rachel over de booster die wel werkt...

6 maanden geleden interviewde ik Ilana Rachel vanuit Jeruzalem. De video ging viral en bereikte ruim 1.6 miljoen mensen en haar "outcry to the world from Israel" leek voor velen een ver van je bed show maar kijk waar we nu staan.

Greenpass

De greenpass waar Israël toen mee begon is nu ook in ons land van kracht. Medische apartheid die gevaccineerden en ongevaccineerden verdeeld en er wordt al gesproken over een derde prik. Wie had 1.5 jaar geleden gedacht dat tv persoonlijkheden dit beleid verdedigen en denken dat dit een tijdelijke situatie is terwijl er duizenden boa's worden opgeleid om de coronapas te handhaven...en dat voor heel even.

Booster

Ilana Rachel geeft een update vanuit Jeruzalem maar deze keer geen “outcry”. Het betreft een booster. Een morele booster die ons kracht geeft en oproept om niet op te geven en te blijven geloven in een toekomst. Een toekomst die alleen tot stand kan komen als jij en ik sterk zijn. Vanuit liefde acteren, empathisch blijven maar ook waakzaam en alert.

Universele kracht

De boodschap van Ilana is een appèl op onze spiritualiteit die niets met religie of geloof in een profeet te maken heeft. Ilana spreekt over een God maar stoor je daar niet aan als atheïst bent of als je een ander geloof aanhangt. God is in deze niets anders dan een metafoor voor de universele kracht die we samen zijn. De video is dus vooral een appèl op die universele kracht die in ons allen schuilt om ons innerlijk kompas de koers te laten bepalen. En daar is niets zweverigs bij...want als je goed luistert naar je gevoel weet je heel goed welke weg de juiste is.

Outcry from Israel met meer dan 1.6 miljoen views

Ilana Rachel Daniel deed 6 maanden geleden een emotionele noodkreet vanuit Jeruzalem, de hoofdstad van Israël. De video die de hele wereld over ging is hieronder te zien.

https://youtu.be/WMsn0bj_P6o

Wie is Ilana Rachel?

Ilana Rachel is in Jeruzalem actief als gezondheidsadviseur en voorlichter van een nieuwe politieke partij die flink wordt tegengewerkt door het regime. Een bankrekening openen, is niet mogelijk en ook worden leden van de partij in hun dagelijks leven tegengewerkt. De facebook groep is verwijderd en ook de site is niet meer te vinden maar via dit kranten artikel kun je toch wat info vinden over de activiteiten van haar en de partij.

Wil je op de hoogte blijven van BLCKBX nieuws?

Twitter        - https://twitter.com/blckbxnews

Telegram   - https://t.me/blckbxtv

Facebook   - https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram  - https://www.instagram.com/blckbx.tv

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op socia
...
https://www.youtube.com/watch?v=B-QnmIz7w78