“Polarisatie blijft in stand door radicaal sneeuwbaleffect”, aldus Romy Quint

  Open with LBRY

Hugo de Jonge sloot gisteren de reactiemogelijkheid op zijn Twitter-kanaal, naar eigen zeggen door structurele haatreacties op zijn Tweets. Volgens gedragswetenschapper Romy Quint een voorbeeld van een sneeuwbaleffect, waarin personen en groepen radicaal op elkaar reageren. Hierdoor lijkt de weg terug naar een open debat zoek. In deze uitzending neemt ze ons mee met wat er in ons brein gebeurt tijdens dit verhardende debat, met oplossingen om het tij te keren.

Bekijk de volledige uitzending van blckbx today #92 woensdag 26 oktober 2022 via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-10-26

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar - en met steeds meer - de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

----
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter - https://twitter.com/blckbxnews

Telegram - https://t.me/blckbxtv

Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin - https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
...
https://www.youtube.com/watch?v=n7lvFt41Q_E