“Kinderen vaccineren tegen Covid-19 is een doodzonde!” zegt viroloog Dr. Geert Vanden Bossche...

  Open with LBRY

Bekijk de hele uitzending hier: https://www.blckbx.tv/videos/kinderen-vaccineren

“Kinderen vaccineren tegen Covid-19 is een doodzonde!” zegt viroloog & vaccinoloog Dr. Geert Vanden Bossche...

Na Deel 1 is er nu dan ook Deel 2 in reeks van viroloog & vaccinoloog Dr. Geert Vanden Bossche. Ging Deel 1 nog over de werking van vaccins ten tijde van een pandemie, Deel 2 gaat in op het vaccineren van kinderen en daarover is de vermaarde specialist stellig; “het is een doodzonde” en hij voegt daar aan toe; “men mag mij werkelijk in de gevangenis duwen als dit een goed einde heeft…”

Priming

Vanden Bossche legt minutieus uit hoe vaccinatie bij een “naïef” (onvolgroeid) immuunsysteem werkt en duidt tevens het fenomeen “priming”.

“Dit is het mechanisme waarbij het immunsysteem t.g.v. een vaccin voor het leven lang is geprogrammeerd om antistoffen op te roepen voor een specifieke virusstam, zoals SarsCov-2. Deze respons overrulled het natuurlijke immuunsysteem en daardoor ontstaan er bij een hoge virulentie - die er nu is vanwege dominante varianten zoals Omikron - gevaren voor de gezondheid en dus zeker bij kinderen” vertelt de viroloog gepassioneerd.

Hieronder kun je kijken naar Deel 1:

https://www.blckbx.tv/videos/vandenbossche

Eind december 2021 reisde programmamaker Flavio Pasquino samen met een cameraploeg af naar België om een tweeluik op te nemen met de roemruchte 9 maanden geleden luidde hij de noodklok bij de WHO en intussen zijn al zijn beweringen uitgekomen. “Massavaccinatie heeft de pandemie niet bedwongen maar dominante varianten hebben de zaak keer op keer verergerd waardoor we feitelijk de pandemie in stand houden met terugkerende golven”, aldus Dr. Geert Vanden Bosche, die alles minutieus toelicht.

Vanden Bossche werkte in het verleden voor de Bill & Melinda Gates Foundation, voor Gavi The Vaccine Alliance en voor vele commerciële partijen waar hij “hands on” aan de ontwikkeling van vaccins mocht sleutelen en daardoor veel multidisciplinaire kennis opdeed.

“De discipline die in deze pandemie het meest verwaarloost is geworden, is de immunologie” vertelt de Belgische wetenschapper. Immers, ik ken veel specialisten die alles weten van 1 vakgebied bijvoorbeeld virologie. Echter, ze weten vervolgens weinig of niets van immunologie of vaccinologie. Als iemand al deze drie zaken niet beheerst, kan hij/zij onmogelijk de complexiteit van de problematiek rondom deze pandemie overzien. Ik ben op alle drie deze gebieden bekwaam en zie dat met immunologie en met name de natuurlijke immuniteit en de interactie met het virus en het huidige vaccin, nauwelijks of geen aandacht krijgt”.

Tijdens Deel 1 van het tweeluik, wordt Dr. Geert Vanden Bosche onder andere geconfronteerd met twee video fragmenten van
...
https://www.youtube.com/watch?v=poOUlwhuYk0