“Is this a Pandemia or a Pan-Media” vroeg Claudia Nye aan Anders Tegnel…

  Open with LBRY

Bekijk de hele uitzending hier: https://www.blckbx.tv/videos/is-this-a-pandemia-or-a-pan-media-vroeg-claudia-nye-aan-anders-tegnel

“Is this a Pandemia or a Pan-Media” vroeg Claudia Nye aan Anders Tegnel…

De documentaire Covid, Tango and the Langom Way, heeft BLCKBX voor jou in het Nederlandse ondertiteld. En dat is niet voor niks want de docu is meer dan de moeite waard en bij uitstek geschikt om te bekijken met iemand die totaal anders over de corona-maatregelen denkt dan jij.

Filmmaker Claudia Nye, werd teruggebracht naar haar oude vak, documentaires maken, in het belang van de toekomst van haar kinderen. Ze reist van het VK naar Zweden om meer te weten te komen over hun unieke Covid-19-strategie.

Carla Peeters

Immunoloog Dr. Ir. Carla Peeters tipte programmamaker Flavio Pasquino over de documentaire die middels de Tango de corona crisis in een ander daglicht zet. Gevangen tussen de twee uitersten van Coronavirus-ontkenners en lockdown-fanaten, is Claudia Nye geïntrigeerd door de Zweedse aanpak: geen lockdown, geen sluitingen van scholen, geen maskers. Ze slaagt erin om een ​​exclusief interview te krijgen met de Zweedse Hoofd Epidemioloog AndersTegnell, wiens ijzeren vastberadenheid om niet te bezwijken onder de druk van de wereldwijde reguliere media, waar onder andere tangodansen is toegestaan ​​in Stockholm! Claudia Nye is een door BAFTA genomineerde filmmaker.

Ze is ook een gediplomeerd relatieadviseur, een vak dat ze de afgelopen tien jaar heeft beoefend. Ze reisde met fotojournalist Sean Spencer naar Stockholm en samen maakten ze deze documentaire.

Metaforen

Twee belangrijke metaforen komen in de docu mooi naar voren:

Tango is een dansvorm die de relatie tussen leiders en volgers blootlegt en hoe verhoudt deze relatie zich tot de aanpak van onze leiders?

Tango is een dansvorm die de spanning tussen angst en vertrouwen blootlegt en hoe gaan onze leiders maar ook de burgers om met angst en vertrouwen in deze crisis?

Prachtige vraagstukken die op een lichtvoetige manier de kijker aan het denken zet, zonder gedwongen te worden een kamp te kiezen.

Crowdfunding voor een onafhankelijk kanaal!

Binnenkort starten we met dagelijks nieuws als uitbreiding op ons bekende repertoire. Wil jij dat wij slagen in onze missie? Ga dan naar onze crowdfundpagina en steun dit project zodat we zo spoedig mogelijk voor jou aan de slag kunnen. https://www.blckbx.tv/nextstep

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, what ever...als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan altijd!

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter - https://twitter.com/blckbxnews

Telegram - https://t.me/blckbxtv

Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews
...
https://www.youtube.com/watch?v=2EQOLthTjY8