“Ik weet dat ik niet gek ben!” zegt Nederlandse Boeing 777 piloot over UFO waarnemingen…

  Open with LBRY

Je kunt ook verder kijken via onze website: https://www.blckbx.tv/videos/ik-weet-dat-ik-niet-gek-ben

Deze maand komt het Amerikaanse pentagon met een disclosure over UFO's, althans als we de Covid19 relief bill moeten geloven waar deze eis in was opgenomen. 60 minutes maakte een unieke documentaire met verklaringen van jachtvlieger en ook voormalig president van de verenigde staten Barak Obama verklaarde onlangs dat UFO's bestaan.

Er is dus iets merkwaardigs gaande want na decennia lang ridiculisering van UFO's of UAP zoals het sinds kort ook genoemd wordt is er nu opeens consensus dat we deze waarnemingen serieus moeten nemen.

Bij programmamaker Flavio Pasquino zit Mark Juch aan tafel, intercontinentaal verkeersvlieger op een Boeing 777 en ook hij heeft dingen waargenomen in de lucht die onverklaarbaar zijn en die licht hij hier zo meteen toe. Maar voor Joachim Dekkers gaat dat niet ver genoeg. Hij heeft een brief geschreven aan de tweede kamer en doet een oproep om een protocol op te zetten waarbij waarnemingen van UFO's of UAP's gemeld kunnen worden. We hebben het hier dus niet over groene mannetjes maar wat het ook moge zijn...een onbekend object met onbekende technologie in ons luchtruim...niet wetende of het wel of niet vijandelijk is moet serieus genomen worden door onze overheid.

Bronnen:

Covid-19 Relief Bill: https://home.treasury.gov/policy-issues/coronavirus
60 minutes UAP: https://home.treasury.gov/policy-issues/coronavirus
Barak Obama: https://www.youtube.com/watch?t=6s&v=9yp_va8Zelo
UAP Protocol brief aan de kamer: https://www.dropbox.com/sh/5iwk61ku8omenzg/AAB3gF1dWOd6b0QatEm0Bdwua?dl=0

Klokkenluider

Sinds kort hebben we een klokkenluider project gelanceerd. Heb jij belangrijke & betrouwbare informatie uit eerste hand, maar wil je om welke reden dan ook wél anoniem blijven voor het publiek? Dat kan! Kijk voor meer info hier:

https://www.blckbx.tv/klokkenluider

Crowdfunding voor een onafhankelijk kanaal!

Binnenkort starten we met dagelijks nieuws als uitbreiding op ons bekende repertoire. Wil jij dat wij slagen in onze missie? Ga dan naar onze crowdfundpagina en steun dit project zodat we zo spoedig mogelijk voor jou aan de slag kunnen.

https://www.blckbx.tv/nextstep

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, what ever...als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter - https://twitter.com/blckbxnews

Telegram - https://t.me/blckbxtv

Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, what ever...als de video maar zoveel moge
...
https://www.youtube.com/watch?v=Wh_klLvl7V0