“50% test Vals-Positief!” zegt Dr. Sin Hang Lee en Dr. Peter Borger…

  Open with LBRY

Bekijk de hele uitzending hier verder vanaf 10 min. 30 sec. https://www.blckbx.tv/videos/testsamenleving-is-onzinnig-legt-prof-dr-armand-girbes-uit-in-deze-video-c53cj

Baanbrekend nieuws, al was dat er in 2020 ook al maar gek genoeg was er amper media-aandacht. In 2020 toonde de Amerikaanse Dr. Sin Hang Lee al aan in een gereviewde studie, dat 30% van de ge-sequence-te SarsCov-2 samples (positieve lab samples) GEEN SarsCov-2 bevatten. In een recente studio met officiële FDA SarsCov-2 samples vindt hij zelfs 50% vals-positieven. Kortom, 50% van de samples bevat geen SarsCov-2 maar vervuild- en menselijk genoom. Hierdoor worden massa’s mensen onterecht in quarantaine gezet met alle gevolgen van dien.

Programmamaker Flavio Pasquino; interviewde Peter Borger exclusief over dit onderwerp, waarvoor hij speciaal uit Duitland gereden kwam, nabij de Zwitserse grens waar hij al enkele jaren met zijn gezin woont.

Retraction Paper

Eind 2020 kwam Dr. Peter Borger met een “Retraction Paper” die de “Corman Drosten Paper” ondermijnd. De Corman Drosten Paper is de initiële studie die het SarsCov-2 virus heeft gedefinieerd en vanwaar uit de RT-PCR test wordt gefabriceerd. In vrijwel de hele wereld wordt het “recept” van de Corman Drosten Paper gebruikt om Corona test in de labs uit te kunnen voeren. Het gewicht van de paper is dus enorm want de zo wat de wereld vaart er blind op maar merkwaardig genoeg is de paper in 24 uur gereviewed. “Dit is praktisch onmogelijk” stelt Dr. Peter Borger die er zelf ruim een week aan heeft gewerkt met 3 man om de betreffende paper te kunnen reviewen alvorens tot een gedegen “retraction” te komen.

“It’s an absolute disgrace”

Na lang wachten kwam er dan toch een reactie van Eurosurvaillance (waar de Corman Drosten Paper was gedeponeerd) maar - helaas voor Borger - zonder gespecificeerde kritieken. Eurosurveillance wees de retraction af op gronden die onnavolgbaar waren, aangezien er op hoofdlijnen werd gereageerd middels een samenvatting en een conclusie. De details van de argumenten heeft Borger tot op heden niet gehad en dat maakt het onmogelijk om de retraction eventueel aan te scherpen aangezien Borger niet weet wat er nou precies aan mankeert. Bij toeval stuitte Borger op een radioprogramma “Planet Waves” waar Dr. Stephen Bustin verklaarde 1 van de 5 experts te zijn geweest die de retraction van Borger had gereviewed. Hij noemde de retraction “an absolute disgrace“ maar vergaf dat 7 van de 10 punten uit de retraction identiek waren aan de door hem onder ede verklaarde uiting in de PCR-Mazelen zaak tegen Dr. Andrew Wakefield. Dit maakt de opmerking van Bustin en de afwijzing van Eurosurveillance op z’n zachts gezegd dubieus, zeker gezien het feit dat Bustin in december 2020 zelf een co
...
https://www.youtube.com/watch?v=uRmsz53XYEU