Wybren van Haga van Linkedin! WHO beïnvloedt democratie indirect.

  Open with LBRY

Wybren van Haga verwijderd van LinkedIN. WHO Guidelines beïnvloeden democratie!

Vanochtend ontdekte kamerlid Wybren van Haga, dat LinkedIN zijn profiel op non-actief had gesteld. Uit alle hoeken en gaten kreeg hij appjes en mails en kort daarna kwam hij erachter dat het inderdaad had plaatsgevonden. Vol verbazing zag hij dat er 3 berichten op LinkedIN de Guidelines hadden overtreden en wel:

1) Mondkapjes werken niet. (Bron RIVM)

2) De IFR van Covid-19 is vastgesteld op 0,23% (Bron WHO)

3) De coronamaatregelen zijn niet proportioneel (mening)

Programmamaker Flavio Pasquino praat met Wybren over dit “historische” voorval dat onze democratie ondermijnd en zijn eenzame rol in de kamer als kritische stem van het volk. Al maanden is Van Haga een roepende in de woestijn en wordt er amper gehoord gegeven aan zijn - goed onderbouwde - vragen en stellingen en dat moet frustreren, aldus een oprecht geïnteresseerde Flavio Pasquino, die het niet onder stoelen of banken schuift dat hij de mening van Van Haga deelt.

Hoe lang is de arm van de WHO, nadat ze de “Wet Publieke Gezondheid” in onze grondwet hebben geïmplementeerd en nu ook de Guidelines van de grote tech platforms? Moet dit niet aan banden gelegd worden ter bescherming van onze democratie en vrijheid van meningsuiting? Vragen die aan Van Haga worden voorgelegd.

Ook wordt het tenenkrommende fragment van het RTL4 programma ‘BEAU’ getoond en besproken waar Marieke van de Zilver het testbeleid van 2021 uiteen zet waar de “ stip op de horizon” blijkt te zijn, dat idealiter iedere Nederlander vanaf maart 1 keer per maand getest wordt.

Bekijk hier de integrale video van Wybren van Haga in de kamer waar hij alle pijnpunten van deze crisis feilloos benoemd:

https://www.youtube.com/watch?v=bN-zF-ZnAxM

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via whatt's app, telegram, signal, messenger, what ever...als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via www.blckbx.tv/doneren

Voor meer info kijk op www.blckbx.tv
...
https://www.youtube.com/watch?v=xqh49l95378