Wat is het alternatief voor de verkiezingen in maart 2021?

  Open with LBRY

Wat is het alternatief voor de verkiezingen in maart 2021?

Wat kies je als je een frisse wind door Den Haag wilt laten gaan? Best lastig gezien het feit dat de oppositie geen echte oppositie meer is gebleken en dus kom je als snel uit bij FVD en PVV. Maar er is nu een alternatief. Vrij & Sociaal Nederland heet de nieuwkomer onder leiding van Bas Filippini.

Als het aan de kersverse lijsttrekker ligt, komt er zo snel mogelijk een Minister van ICT & Techniek. De kersverse lijsttrekker van de nieuwe politieke partij Vrij & Sociaal Nederland (VSN) is stellig in zijn overtuiging dat het politieke bestel geheel op z’n kop moet. De democratie moet directer, vertrouwen moet weer terug in de maatschappij, privacy en ethiek staan voorop en het gezin op nummer 1. Dit alles wil hij realiseren door een nieuw ministerie van ICT & Techniek dat een eigen en veilig sociaal platform gaat bieden als tegenwicht voor de sillicon valley clubs, die de wereld inmiddels domineren. Flavio Pasquino gaat in gesprek met de voormalig ondernemer en privacy first voorman, die nu alles op een politieke loopbaan zet met een nieuwe club mensen. Wat opvalt is zijn menselijke en optimistische kijk op de maatschappij en dat is zeker een verfrissend en waardevol alternatief in het beperkte spectrum aan partijen. Filippini laat ook zijn ligt schijnen op de spoedwet, die hem een doorn in het oog is als “ privacy” voorvechter en waar volgens hem geen enkele noodzaak en ligitimiteit voor is.

Meer info over VSN vind je op http://www.vrijensociaal.nl., als vuist tegen de oprukkende big tech invloed op ons leven. De lijsttrekker van de nieuwe politieke partij Vrij & Sociaal Nederland (VSN) is stellig in zijn overtuiging dat het politieke bestel geheel op z’n kop moet. De democratie moet directer, vertrouwen moet weer terug in de maatschappij, privacy en ethiek staan voorop en het gezin op nummer 1. Dit alles wil hij realiseren door een nieuw ministerie van ICT & Techniek dat een eigen en veilig sociaal platform gaat bieden als tegenwicht voor de sillicon valley clubs, die de wereld inmiddels domineren. Flavio Pasquino gaat in gesprek met de voormalig ondernemer en privacy first voorman, die nu alles op een politieke loopbaan zet met een nieuwe club mensen. Wat opvalt is zijn menselijke en optimistische kijk op de maatschappij en dat is zeker een verfrissend en waardevol alternatief in het beperkte spectrum aan partijen. Filippini laat ook zijn ligt schijnen op de spoedwet, die hem een doorn in het oog is als “ privacy” voorvechter en waar volgens hem geen enkele noodzaak en legitimiteit voor is.

Meer info over VSN vind je op http://www.vrijensociaal.nl.

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via whatt's app, telegram, signal, m
...
https://www.youtube.com/watch?v=sK1b0GYDRIw