Wat de media je niet vertelt! "Revealing Ukraine", Oliver Stone op z'n best

  Open with LBRY

Bekijk de volledige documentaire (inclusief Nederlandse ondertiteling) hier: https://www.blckbx.tv/buitenland/wat-de-media-je-niet-vertelt-revealing-ukraine-oliver-stone-op-zn-best

De documentaire Revealing Ukraine uit 2019 onderzoekt hoe Oekraïne er vijf jaar na de Maidan-revolutie voor staat. Met Oliver Stone als interviewer en onder andere de Russische president Vladimir Poetin als ondervraagde, geeft dit vervolg op Ukraine on Fire een ontluisterende inkijk achter de coulissen van het politieke steekspel.

De oorlog in Oekraïne – met de eenzijdige berichtgeving daarover in de media – maakt duidelijk hoe belangrijk het is om álle perspectieven te begrijpen, voordat je ergens een oordeel over vormt. Daar levert deze docu een zinvolle bijdrage aan.

Na de Maidan-revolutie was Oekraïne regelmatig in nieuws, maar wat veranderde er voor het leven van de bevolking? Waarom woedde er een burgeroorlog in het oosten van het land? En hoe is het mogelijk dat zo'n onrustig derdewereldland als het huidige Oekraïne zich succesvol bemoeide met de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2016? Deze en andere vragen worden beantwoord in Revealing Ukraine.

In de film spreekt Oliver Stone uitgebreid met de Oekraïense politicus Viktor Medvedchuk; de oppositieleider die onlangs werd gearresteerd, nadat eerder zijn politieke partij werd verboden. Stone interviewt ook Vladimir Poetin over de situatie in Oekraïne. Ze wisselen van gedachten over de oorzaken van het conflict en dragen suggesties aan voor mogelijke oplossingen. De kijker wordt een blik achter de schermen van het echte machtsspel gegeven, op een manier die in de reguliere media niet voorkomt.

De documentaire is Nederlands ondertiteld. Kijk ook naar Ukraine on Fire:
https://www.blckbx.tv/buitenland/ukraine-on-fire-kijk-en-vorm-je-mening-over-het-conflict

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, whatever...als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunne
...
https://www.youtube.com/watch?v=jg8j2w7RSIY