Waarom wordt Arib uitgeschakeld middels anonieme brieven? Om de Commissie Corona te saboteren?

  Open with LBRY

Waarom denkt u dat Arib voor de bus is gegooid?
Even een vraagvideo tussendoor: (uw mening wordt op prijs gesteld)
A - Was Arib echt stout?
B - Is de huidige voorzitter (Bergkamp D66) jaloers dat veel mensen met weemoed aan haar voorgangster terug denken?
C - Zijn er krachten die belang hebben om het onderzoek door de Commissie Corona te saboteren? Zo ja, waarom? Valt er iets te verbergen?
D - Functie elders?
E - Andere reden? (graag toelichten)

Dit fragment is de laatste bijdrage van Arib in de tweede kamer voordat het nieuws uitkwam. 27 september, Wet hersteloperatie toeslagen

Uit de Telegraaf:
DEN HAAG - Een extern en onafhankelijk onderzoek moet uitwijzen of Tweede Kamerlid Khadija Arib van de PvdA grensoverschrijdend gedrag heeft vertoond toen zij Kamervoorzitter was. Dat besluit wordt uitgevoerd door huidig Kamervoorzitter Vera Bergkamp en is genomen door het presidium, het dagelijks bestuur van de Tweede Kamer. Arib zegt ’dat ze voor de bus gegooid wordt door Vera Bergkamp’.

Ook staat er nadrukkelijk in:
"Kamerlid Arib is eerder dit jaar voorzitter geworden van de Tijdelijke Commissie Corona, die in aanloop naar de parlementaire enquête voorbereidingen treft, samen met een groep ondersteunende ambtenaren. Volgens NRC noemt de auteur van de anonieme brief uit juli die benoeming als aanleiding om alsnog tot een klacht over te gaan."

GRAAG UW MENING...!

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, whatever...als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar - en met steeds meer - de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

----
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter - https://twitter.com/blckbxnews

Telegram - https://t.me/blckbxtv

Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin - https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
...
https://www.youtube.com/watch?v=xdOPI9rm2EQ