Uitleg Rutte, Baudet weigert woorden terug te nemen, Bergkamp schorst hem, Wilders steunt Baudet

  Open with LBRY

Heel veel actie in korte tijd. Na de filerende bijdrage van Baudet, waarin hij meldde dat de opleiding aan Oxford waar Kaag studeerde gebruikt werd door de Britse diensten om spionnen te rekruteren en vervolgens het weglopen van het kabinet, hier het vervolg. Rutte geeft uitleg, Bergkamp verzoekt Baudet woorden terug te nemen, die weigert en wordt vervolgens het woord ontnomen. Wilders steunt Baudet in de zin dat hij doorziet dat het geen beleding is, maar een feitelijke beschrijving. De coalitiepartijen beweren dat Baudet een complottheorie heeft uitgesproken, Van Haga steunt Baudet en verschillende partijen benoemen dat het niet aan het kabinet is om zomaar de vergadering te verlaten.

Uit: Algemene Politieke Beschouwingen
21 september 2022

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, whatever...als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar - en met steeds meer - de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

----
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter - https://twitter.com/blckbxnews

Telegram - https://t.me/blckbxtv

Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin - https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
...
https://www.youtube.com/watch?v=jtwKLjp_s8Y