Tim Douwsma: ‘Wij zijn pioniers die wegen aanleggen voor een nieuwe wereld, samen gaan we het doen!'

  Open with LBRY

Met het najaar in zicht heeft de culturele sector zich al bewapend met een maatregelenladder tegen het coronavirus. Zanger en presentator Tim Douwsma keert zich al langer tegen het coronabeleid en zag de gevolgen voor zijn carrière. Hij is echter positief en vertelt meer over zijn nieuwe initiatief Univibes.

Wil je de hele uitzending van maandag 22 augustus terugkijken?
https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-08-22

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar - en met steeds meer - de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

----
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter - https://twitter.com/blckbxnews

Telegram - https://t.me/blckbxtv

Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin - https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
...
https://www.youtube.com/watch?v=SuJP5dA1gQA