Testbeleid niet wetenschappelijk, maar politiek gemotiveerd - David Boerstra

  Open with LBRY

Uit interne overheidscommunicatie blijkt dat ambtenaren grote moeite hadden met de digitale toegangs- en testbewijzen van toenmalig VWS-minister Hugo de Jonge. Ook de Digitale Begeleidingscommissie sprak zich uit tegen het voorgenomen beleid waarna het begin van dit jaar opgeheven werd. Redacteur David Boerstra geeft ons met een WOB-gate update een ontluisterende kijk achter de schermen.

Bekijk de volledige uitzending van blckbx today #104 woensdag 23 november 2022 via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-11-23

Waardeer je deze video('s)? Like deze video, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar - en met steeds meer - de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

----
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter - https://twitter.com/blckbxnews

Telegram - https://t.me/blckbxtv

Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin - https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
...
https://www.youtube.com/watch?v=i15JQQH6ha0