Steun ons: juist NU! - Zorg dat blckbx blijft bestaan én verder groeit

  Open with LBRY

Steun ons - juist NU - en zorg dat blckbx blijft bestaan én verder groeit
➡️ https://www.blckbx.tv/doneren

Geloof wat of wie je wilt, maar één ding staat vast: Nederland en andere landen varen op ramkoers. We gaan van de ene (gecreëerde) crisis naar de andere. We zien steeds vaker dat dit keuzes zijn van vertegenwoordigers die vergeten (lijken te) zijn voor wie ze werken.

Hoe dan ook; wij als burgers betalen de prijs. Niet alleen financieel, maar ook met het verlies van fundamentele burgerrechten. Het is daarom cruciaal om juist nu in beweging te komen, voordat het te laat is. Juist nu moeten we doen wat nodig is en daarom is jouw steun essentieel.

Wij beseffen dat iedere euro voor je telt; maar als wij niet meer kunnen doen wat nodig is, wie doet het dan wel?

Blijf ons daarom steunen, juist NU!
➡️ https://www.blckbx.tv/doneren

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar - en met steeds meer - de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

----
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter - https://twitter.com/blckbxnews

Telegram - https://t.me/blckbxtv

Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin - https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
...
https://www.youtube.com/watch?v=xraKrUnnn7s