Sietske Bergsma: "Zweden kiest voor een rechtse regering!"

  Open with LBRY

Zweden stevent af op een rechtse regering, net als Italië. Maar ook in Nederland hangt de vlag richting rechts, als er nu verkiezingen zouden zijn. Wat is de slagkracht van rechts in een ultra link georiënteerde EU? Sietske Bergsma schijnt haar licht op de termen links en rechts die hun betekenis hebben verloren en voor meer verwarring en polarisatie zorgen dan ooit tevoren.

Wil je de hele uitzending terugkijken?
https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-09-14

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar - en met steeds meer - de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

----
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter - https://twitter.com/blckbxnews

Telegram - https://t.me/blckbxtv

Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin - https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
...
https://www.youtube.com/watch?v=DRyO2gtzw0E