Rypke Zeilmaker: "Het onderscheid tussen overheid en privaat belang vervaagt steeds meer!"

  Open with LBRY

Het Ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij (LNV) geeft al vijf jaar lang meer dan een miljoen euro subsidie aan de beroepsactivisten van Sea Rangers Services om actie te voeren voor duurzame ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties. Sinds kort hebben ze er een nieuwe taak bij: het bespioneren van Nederlandse vissers. Rypke Zeilmaker legt uit hoe dit zit.

Wil je de hele uitzending van 2 september terugkijken?
https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-09-02

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar - en met steeds meer - de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

----
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter - https://twitter.com/blckbxnews

Telegram - https://t.me/blckbxtv

Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin - https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
...
https://www.youtube.com/watch?v=LWDtk0b6AmM