Renske Leijten vraagt om aangifte wegens lekken richting de pers over Arib, die nog van niets wist!

  Open with LBRY

In diverse kranten stond woensdagavond 28 september een ranzig verhaal over Arib, die wegens 2 anonieme brieven beschuldigd werd van mogelijk grensoverschrijdend gedrag. Arib zelf wist er zelf echter helemaal niets van, dat dit besproken was.
Renske Leijten maakt zich hier sterk voor haar, dat dit echt niet kan, zeker nu de kamer over zichzelf aan het spreken is over omgangsvormen. Dan bovendien nog de landsadvocaat om een mening vragen, die totaal niet onafhankelijk is.
Debat van 29 september 2022.

Waardeer je deze video('s)? Like deze video, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar - en met steeds meer - de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

----
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter - https://twitter.com/blckbxnews

Telegram - https://t.me/blckbxtv

Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin - https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
...
https://www.youtube.com/watch?v=j0o6A70AOIU