Nico Sloot (B Informed Media): "Het ging niet specifiek over corona, maar vooral over de systemen"

  Open with LBRY

Media-ondernemer Nico Sloot bereikte met de documentaire 'COVID-19 The System' ruim 1,5 miljoen kijkers. Nu komt er een vervolg met de 12-delige serie 'Niemandsland'. De volledige eerste aflevering van deze serie is zaterdag 1 oktober 2022 te zien via B Informed Media. Deze serie maakt de weg vrij voor alternatieven en mogelijke oplossingen en laat je de wereld van nu beter begrijpen.

Kijk de hele uitzending van vrijdag 30 september 2022 terug:
https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-09-30

Waardeer je deze video('s)? Like deze video, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar - en met steeds meer - de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

----
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter - https://twitter.com/blckbxnews

Telegram - https://t.me/blckbxtv

Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin - https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
...
https://www.youtube.com/watch?v=lSxU7jqELAk