NAVO-tanks definitief naar Oekraïne - David Boerstra

  Open with LBRY

Na dagen van onderhandelen en opgevoerde druk is Duitsland nu overstag. Op aandringen van onder meer Polen is de Duitse bondskanselier Scholz akkoord met de toezending van Leopard-tanks naar Oekraïne. David Boerstra volgt de geopolitieke ontwikkelingen en praat ons bij over deze volgende stap in de geweldsspiraal.

Bekijk de volledige uitzending van blckbx today #130 woensdag 25 januari 2023 via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-01-25

Over stichting blckbx:
Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

----
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter - https://twitter.com/blckbxnews

Telegram - https://t.me/blckbxtv

Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin - https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
...
https://www.youtube.com/watch?v=xnX57pbtpO8