Minister Helder gaat liever voetbal kijken dan het debat netjes af te maken, verlaat gewoon de kamer

  Open with LBRY

Uit het debat over het begrotingsonderdeel Sport en Bewegen van 28 november 2022.
Minister Helder piept er tussen uit omdat ze liever naar Qatar gaat dan haar werkzaamheden in Nederland netjes af te maken.
Dit debat ging over de talloze sportorganisaties die in zware financiële problemen dreigen te komen door de hoge energiekosten, zoals bijvoorbeeld zwembaden en Thialf. Voor Thialf moet voor het kerstreces een oplossing komen, want hun energiecontract loopt dan af, met gigantisch stijgende rekeningen tot gevolg.
De Minister lost het echter niet op en gaat het (privé?) vliegtuig nemen naar Qatar, want voetbal kun je niet op TV zien?
De kamer is erg ontstemt, van Van Nispen hoeft ze helemaal niet terug te komen, blijf dan ook maar weg, zegt hij.

Waardeer je deze video('s)? Like deze video, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar - en met steeds meer - de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

----
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter - https://twitter.com/blckbxnews

Telegram - https://t.me/blckbxtv

Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin - https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
...
https://www.youtube.com/watch?v=CNHo4W8f_1Q