Meike Terhorst over CETA: "Multinationals krijgen politieke macht op supra EU-niveau!"

  Open with LBRY

Vandaag werd in Den Haag gedemonstreerd tegen het omstreden CETA handelsverdrag met als doel het te stoppen. Hiervoor is de steun van de PVDA nodig. Stemmen zij voor, dan heeft dat grote gevolgen voor de concurrentiepositie van onze eigen boeren en het dierenwelzijn. Volgens advocaat Meike Terhorst is het CETA handelsverdrag een corporate takeover die multinationals politieke macht geeft op supra EU-niveau.

Wil je de hele uitzending terug kijken?
https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-07-11

---

Over Stichting blckbx

Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar - en met steeds meer - de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

----
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter - https://twitter.com/blckbxnews

Telegram - https://t.me/blckbxtv

Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin - https://www.linkedin.com/company/blckbx-tv/
...
https://www.youtube.com/watch?v=JKLB9vy-a1o