LIVESTREAM blckbx today 19:00 Live maandag 28 februari 2022

  Open with LBRY

Bekijk de uitzending full screen via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-02-28

Uitzending begint vanaf 5:32

Maandag 28 februari 2022
De oorlog in Oekraïne duurt voort en de heftige strijd lijkt nog niet voorbij te zijn. Vanavond geven we in blckbx today de laatste stand van zaken. Samen met Daan de Wit geven we meer historische context over dit conflict. We stellen daarnaast mensen op straat de vraag hoe zij naar de situatie kijken en wat de rol van Nederland hierin zou moeten zijn.

Hoewel in Nederland de QR-code (voorlopig) meer naar de achtergrond is verdwenen, geldt dat niet voor landen als bijvoorbeeld Australië. Erwin Taams duidt de situatie in Australië en zoomt in op de 'Pandemic bill' die in Victoria geldt. Aansluitend zal ook de documentaire "Battleground Melbourne" op blckbx.tv te zien zijn.

Daarnaast schuift juriste en rechtsfilosoof Raisa Blommestijn aan en besteden we o.a. aandacht aan het Oekraïnedebat met Bert Brandsma.

Iedere maandag, woensdag en vrijdag
Het nieuws belicht vanuit het oogpunt dat je van blckbx gewend bent, diepgravend en kritisch. blckbx today is voortaan iedere maandag, woensdag en vrijdag ‘live’ te zien bij blckbx om 19:00 uur. Kijken dus.

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, whatever...als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

----
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter - https://twitter.com/blckbxnews

Telegram - https://t.me/blckbxtv

Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin - https://www.linkedin.com/company/blckbx-tv/
...
https://www.youtube.com/watch?v=z4-iJTr2juE