LIVE Nabeschouwing Persconferentie vanuit de nieuwe BLCKBX studio vanaf 20:00 uur op blckbx.tv...

  Open with LBRY

Dinsdag 25 januari zal er weer een persconferentie zijn om 7 uur en wij gaan dat uiteraard nabeschouwen om 8 uur scharp in onze nieuwe studio die we dan gaan vuurdopen.
Dat doen we met boeiende gasten.

Oud CBS directeur Jan van der Zanden praat ons bij over Qalys en de nevenschade van de lockdowns, Professor Ronald Meester maakt het onbesprekbare bespreekbaar...de olifant in de kamer...de gigantische oversterfte die mogelijkerwijs verband houdt met...de massavaccinatie. En we hebben Dr. Jan Huurman aan tafel, de oprichter van het OMT, het Outbreak Management Team, hoe kijkt hij aan tegen het ontembare monster dat hij heeft gecreƫerd en dan dit...

Attje Kuiken wil artsen hun BIG registratie laten afnemen ofwel, hun broodwinning omdat ze een andere opvatting hebben.
Huisarts Felix van der Wissel schreef een open brief aan haar en we reflecteren met hem op deze zorgelijke ontwikkeling dat kamerleden op de stoel van medici gaan zitten, geen verschil van inzicht meer dulden, dat desinformatie noemen en dreigen met het afnemen van hun werkvergunning, de zogenaamde BIG registratie.

Raisa Blommestijn en Eva Vlaardingerbroek waren in Brussel en doen verslag van hun ervaringen maar praten ons ook bij over ontwikkelingen van vaccinatieplicht in Europa en de coronatoegangsbewijzen.

Maar we sluiten af met humor en muziek. Tisjeboy Jay is erbij en Verkeerd Verbonden treedt live op in de studio met de track Muilkorf.

Kijk dus dinsdag 25 januari....20:00 uur...naar de nabeschouwing op www.blckbx.tv

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, whatever...als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter - https://twitter.com/blckbxnews

Telegram - https://t.me/blckbxtv

Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv
...
https://www.youtube.com/watch?v=Q5jjnl-OKTA