Kwint (SP) verhoort oud directeur Shell, de heer Benschop over aardbevingen Oost-Groningen.

  Open with LBRY

Uit het openbare verhoor door de Parlementaire enquêtecommissie aardgaswinning Groningen, van 8 september 2022.
Benschop, voormalig directeur bij Shell, maar ook voormalig staatssecretaris van Buitenlandse Zaken voor de Partij van de Arbeid, wordt hier verhoord en daarbij stevig aan de tand gevoeld door Kwint van de SP.
Wat blijkt, alleen maar omzet en winst telde, het menselijke drama werd niet gezien. Gelukkig geeft Benschop het ook toe, wat de conclusie van de commissie in theorie makkelijker maakt.

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, whatever...als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar - en met steeds meer - de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

----
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter - https://twitter.com/blckbxnews

Telegram - https://t.me/blckbxtv

Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin - https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
...
https://www.youtube.com/watch?v=ZentPLojvLQ