Kaag trots als een pauw dat ze Minister van financiën mag spelen, Bergkamp denkt dat het woensdag is

  Open with LBRY

Fragment uit de aanbieding van de Prinsjesdagstukken door de minister van Financiën, Sigrid Kaag. Omdat ze wegens falen had moeten aftreden als Minister van Buitenlandse Zaken, wat ze eigenlijk leuker vond, moest Kaag nu maar Minister van financiën worden. Nu bij Prinsjesdag lijkt ze wel van alle aandacht van de pers te genieten. Bergkamp leest een foutief document zonder na te denken voor, waardoor ze beweert dat het woensdag is. Uiteraard is Prinsjesdag traditiegetrouw op de derde dinsdag van september....
20 september 2022 dus.

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, whatever...als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar - en met steeds meer - de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

----
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter - https://twitter.com/blckbxnews

Telegram - https://t.me/blckbxtv

Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin - https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
...
https://www.youtube.com/watch?v=mPKIjJNKzgY