Interview met de Filmmakers, Docu "Covid-19 The System"

  Open with LBRY

“We moeten uit dit systeem!” Interview met de filmmakers van de docu, Covid-19 The System

Ondernemer Nico Sloot startte een burgerinitiatief nadat hij de wereld waarin hij leefde niet meer begreep. Filmregisseur Belgin Inal was in Milaan toen de pandemie Italië trof. Er zou overal paniek zijn maar ze zag niks vreemds. Beide mensen begrepen niet wat er gaande was en vonden elkaar in de ambitie om een documentaire te maken over de waarom vragen. Dat resulteerde in de docu “ Covid-19 The System”. Een reis naar antwoorden bracht hen langs veel interessante sprekers zoals de arts Dick Bijl, Emeritus Hoogleraar Cees Hamelink, Hoogleraar Bob de Wit en vele anderen. Kopstukken als Minister President Mark Rutte en viroloog Ab Osterhaus zagen van een interview af maar Feike Sybesma (speciaal corona gezant) stond Nico per telefoon wel te woord. Samen met de filmmakers recenseren we de film maar bespreken we ook de avonturen die ze hebben beleefd en de lessen die zijn geleerd.

De docu stond lange tijd achter een paywall maar is de komende twee weken gratis te bekijken op http://docsfair.nl/covid19movie.

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via whatt's app, telegram, signal, messenger, what ever...als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via www.blckbx.tv/doneren

Voor meer info kijk op www.blckbx.tv
...
https://www.youtube.com/watch?v=ktLlXgeLpWA