Huibrecht Boluijt: "We moeten weer leren omgaan met het geluid van het individu"

  Open with LBRY

Ophef om een suicidegrap van Jort Kelder. De afgelopen dagen raakte de Op1 Presentator in opspraak vanwege een grap over Millenials en hun mentale gesteldheid. In zijn Jortcast noemde hij deze generatie kleinzerig en was het "misschien maar beter ook als ze er een einde aan maakten." De grappig bedoelde opmerking raakt de kern van een maatschappelijk probleem: Een overgevoelige samenleving waarbij kwetsbaarheid en angst domineren als gevolg van WOKE-identiteitspolitiek.

Wil je de hele uitzending van vrijdag 9 sep terugkijken?
https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-09-09

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar - en met steeds meer - de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

----
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter - https://twitter.com/blckbxnews

Telegram - https://t.me/blckbxtv

Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin - https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
...
https://www.youtube.com/watch?v=wU1U0UqQpv0