Frequently Asked Questions (FAQ): Flavio Pasquino geeft antwoord op prangende vragen

  Open with LBRY

Bekijk en lees de Frequently Asked Questions (FAQ) via: https://www.blckbx.tv/faq

We ontvangen dagelijks veel berichten met tips, complimenten, opmerkingen, feedback en vragen. Veel vragen keren regelmatig terug en daarom hebben we de meest gestelde vragen voor je op een rij gezet. Oprichter Flavio Pasquino vindt het erg belangrijk om met iedereen in contact en verbinding te blijven en daarom heeft hij deze video opgenomen waarin hij antwoord geeft op een aantal vragen. Het is absoluut de moeite waard om de gehele video te bekijken maar we kunnen ons voorstellen dat je liever direct antwoord wil op jouw vraag. Daarom hebben we hieronder per vraag het fragment geplaatst waarin Flavio het antwoord geeft.

Waardeer je deze video('s)? Like deze video, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar - en met steeds meer - de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

----
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter - https://twitter.com/blckbxnews

Telegram - https://t.me/blckbxtv

Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin - https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
...
https://www.youtube.com/watch?v=1kKl8kYp89U