FAQ: Waarom nodigen jullie nooit iemand uit van MSM om openlijk in debat te gaan?

  Open with LBRY

Bekijk via: https://www.blckbx.tv/faq-waarom-nodigen-jullie-nooit-iemand-uit-van-mainstream-media-om-openlijk-in-debat-te-gaan

Dat is zeker een wens van ons maar het is tot nu toe nog niet gelukt. Blijkbaar vinden ze blckbx schadelijk voor hun imago of ze willen ons niet legitimeren omdat ze dan mee zouden werken aan de geloofwaardigheid van blckbx. We vinden dat heel jammer en blijven proberen om iemand in de studio te krijgen voor een debat of interview.

Waardeer je deze video('s)? Like deze video, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar - en met steeds meer - de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

----
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter - https://twitter.com/blckbxnews

Telegram - https://t.me/blckbxtv

Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin - https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
...
https://www.youtube.com/watch?v=HHcRCxvnxPI